День Державного Прапора та День Незалежності


Шановні жителі Хмільниччини, дорогі гості!
Від депутатського корпусу районної ради щиро вітаю Вас з найголовнішими святами ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­нашої держави - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України !

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серця почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

          У ці серпневі дні календар історії відраховує двадцять шосту річницю Незалежності України. Нелегкими і далеко не безхмарними видалися ці роки. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя.

    Нині ми переживаємо складні часи агресії та посягань на незалежність і цілісність України. Ще ніколи в новітній історії України на нашій землі не було війни,не лунали постріли.А сьогодні на сході країни гинуть наші найкращі сини, справжні герої, відстоюючи право України на самовизначення.

    Переконана:ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право та національна єдність. Українапосідатиме гідне місце серед інших європейських держав і буде шанованою у світі.

    З нагоди величного свята бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров’я, родинного щастя, мирного неба, злагодий добробуту.              

      Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії та любові, нехай вам додається енергії, снаги й впевненості у власних силах і переконаннях. А день прийдешній дарує всім світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому – Україна.

Слава Україні!

З повагою,
голова Хмільницької районної ради                        З.Г. Бонсевич

Переглядів: 763