655-та річниця Уланова

16 вересня 2017 року жителі Уланова відзначили 655-ту річницю з часу заснування села. Участь в урочистих заходах з нагоди славного ювілею взяли заступник голови Вінницької облдержадміністрації Олександр Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич, мешканці територіальної громади.

Відкрив урочистості сільський голова Сергій Голубенко. Він привітав жителів села з святом і подякував заступнику голови облдержадміністрації Олександру Крученюку, голові райдержадміністрації Євгенію Буткевичу, голові Хмільницької районної ради Зої Бонсевич за важливу підтримку ініціатив громади задля її розвитку. Також подякував керівникам фермерських господарств, підприємців за фінансову та матеріальну підтримку  та всім керівникам установ і підприємств на території сільської ради.
 
Олександр Васильович вручив почесні грамоти облдержадміністрації і обласної ради заслуженим людям з нагоди 655-річчя з часу створення села.
 
З вагомим історичним ювілеєм привітали уланівчан голова районної ради Зоя Бонсевич, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич і вручили подарунки для громади та Почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради особам за поданням сільського голови.
 
В урочистій і святковій атмосфері відбувалося відзначення ювілею Уланова. Для дітей проводилися різноманітні ігри, розваги та конкурси з призами. Бажаючі могли посмакувати страви української кухні: вареники, млинці з медом та юшку, які готувалися безпосередньо на місці та оглянути різноманітні виставки.
 
Потім в сільському Будинку культури відбувся святковий концерт, згодом для молоді було влаштовано дискотеку.
 
А на завершення небо над Улановом осяяв святковий салют.
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 844