Вітання з днем працівника сільського господарства


Шановні працівники сільського господарства!
Щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника сільського господарства! В цей день ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу та найпочеснішу ношу – стали хліборобами. 

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв колоситься наша українська нива.
Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але, лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.
Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
Бажаю у день професійного свята усім Вам, дорогі хлібороби, тваринники, усі працівники сільського господарства,  добра і миру, родинного тепла і злагоди, нових вагомих досягнень на благо нашої держави. 
 
Нехай щедрим та родючим буде хліборобський лан, а серця сповнюються надіями на краще майбутнє. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі. Низький уклін та велика подяка Вам за Вашу працю.
 
Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Ще раз із святом Вас, дорогі наші трударі!
 
З повагою,
голова районної ради З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 1378