З Різдвом Христовим!


Дорогі хмільничани!
Прийміть щирі вітання із  найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим! У ці благовісні дні всі ми сповнені любові до своїх рідних, до всіх оточуючих, до своєї землі,  адже відзначаємо надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя.

Уже більше двох тисяч років Різдво несе людству віру у краще майбуття, надію на торжество добра над злом, любові до ближнього, послане Сином Божим зцілення і спасіння.
Чудо народження Христа, відкрите нам через свято Рідзва, сповнює душі вірою, надією і любов’ю, упевненістю в можливість позитивних змін і спокою для нашої країни. Тож нехай мир і злагода прийдуть на нашу землю!
Нехай   Різдво згуртує усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим сяйвом незгасних людських чеснот та цінностей.
 
Щиро зичу, щоб благодатне світло Різдвяної зірки осяяло Ваші серця та оселі великою духовною радістю, подарувало тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихнуло на нові добрі справи  задля  розвитку та процвітання нашого краю.
 
Хай в кожній родині панує мир і спокій, нехай збудуться найзаповітніші мрії.
 
Христос народився!
Славімо його!
 
Голова районної ради                                                  З.Г.Бонсевич
 
Переглядів: 982