Шановні жінки!


Шановні жінки! Дорогі берегині Хмільницького краю!
Сердечно вітаю вас від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради з чудовим святом весни – Міжнародним  днем прав жінок і миру. Цьогоріч це свято приходить до нас з ледь відчутним весняним подихом, однак, незважаючи на примхи природи, цей день несе у світ ніжність і красу.

 Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
Це свято є символом усього найкращого: сердечності, доброти,  радості і тепла. У традиціях нашого народу повага і шана до жінки-матері, мудрої господині, охоронниці домашнього вогнища. Жінка – уособлення сімейного затишку, продовження життя, спокою та щастя.
Сьогодні ми, жінки, беремо активну участь у всіх сферах життя, вносимо неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни. І в теперішні непрості часи, коли Україна бореться за свою цілісність та незалежність, українські жінки стали надійною опорою для батьків, братів, чоловіків та синів, які захищають кордони на сході країни.
Низький уклін матерям і дружинам, які чекають на них з фронту, глибоке співчуття тим, хто втратив рідних. Ви - справжні берегині для Героїв і для всієї України. Ваша небайдужа й відповідальна позиція, як і буденна праця, є справжньою запорукою миру й стабільності для нашого народу, відродження країни.
Без нас, жінок, уявити світ неможливо. І він – цей світ – у якому є жінка – прекрасний. Тому за всіх часів найтепліші слова були присвячені саме жінці.
 У це чудове свято від усієї душі бажаю нам всім  щастя. Нехай щоднини у наших серцях цвіте весна.
Хай це свято додасть сонячного, веселкового настрою, а любов, добро, світло і радість, які ви даруєте, повертаються вам сторицею!
Зичу вам здоров’я, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, Божого благословення у всіх починаннях.
 
З повагою,
голова районної ради                       З.Г.Бонсевич
Переглядів: 781