Cпільне засідання

15 березня 2018 року відбулось спільне засідання колегії районної державної адміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

 На спільному засіданні були розглянуті наступні питання:
1. Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу та виконання планового завдання на відбір кандидатів для проходження військової служби за контрактом у 2018 році.
Доповідав Охріменко Андрій Петрович - військовий комісар Хмільницького об’єднаного районного військового комісаріату.
Про виконання вимог загонів та інших нормативно-правових актів з  питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб і у Хмільницькому районі.
Доповідав Слободянюк Юрій Васильович - завідувач сектору цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації.
 Щодо надання пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги окремим категоріям населення та соціальний захист учасників АТО.
Інформувала Пугач Олена Андріївна - начальник відділу
персоніфікованого обліку управління соціальної та молодіжної політики райдержадміністрації.
 Про соціальний захист дітей
Інформувала Костюк Оксана Василівна — начальник служби у справах дітей райдержадміністрацїї.
 Про стан виконання контрольних завдань встановлених місцевим органам виконавчої влади: Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21 лютого 2018 року № 142 « Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області».
Проведення заходів з благоустрою на території Хмільницького району.
Інформував Гринчишин Віктор Володимирович - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації - головний архітектор.
Про організацію роботи з документами в сільських радах району.
Інформувала Гаврилюк Люба Володимирівна — начальник архівного відділу райдержадміністрації.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 933