Шановні віряни!


Шановні віряни!
Прийміть сердечні вітання з найбільшим християнським  святом –
Воскресінням Христовим!  

Припадаючи на весняні дні, коли оживає природа, Великдень  своєю величчю пробуджує до добра наші душі, сприяє піднесеним почуттям у людських серцях.
  Пасхальне свято несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях та живить душу.
У цей благословенний час ми підносимо наші молитви до Всевишнього, дякуємо Йому за подароване життя і милість, просимо Його ласки зміцнити нас у вірі.
Тієї миті, коли пролунають великодні дзвони, нехай оселиться у серцях радість і душевний спокій, зійдуть у ваші родини щедроти Господні, ангел Божий розгорне над кожним свої крила і обдарує здоров’ям, довголіттям і гармонією.
Нехай Свято Воскресіння Христового увійде у дім кожного з вас торжеством прекрасного та істинного, тим, що нам заповідав і чому вчить Спаситель – миром, злагодою, християнською любов’ю та Божою благодаттю!
Хай все задумане вами обов’язково здійсниться. Хай пошле вам усім Всевишній своє благословення і подарує нашій Батьківщині оновлення, мир та спокій.
Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою,
голова районної ради                     Зоя Бонсевич 
 
Переглядів: 655