Хмільницьке бюро правової допомоги

17 квітня начальником Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч в приміщенні Крижанівської сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації  на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123 було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей.

Забезпечено роботу мобільного пункту консультування, за юридичними консультаціями звернулися два учасника АТО, яким було надано три консультації.
Додатково під час заходу було повідомлено про Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України "#Я_МАЮ_ПРАВО!".  По завершенню консультування, усім присутнім було надано рекламну продукцію з контактами бюро, буклети на тему : «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник».
 
_________________________________________
 
 
17 квітня начальником Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч   в приміщенні Крижанівської сільської ради було проведено робочу зустріч з сільським головою  Назаруком Валерієм Вікторовичем . Під час зустрічі було обговорено основні завдання та функції бюро правової допомоги, перелічено категорії громадян, що мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.   
Результатом проведеної зустрічі стало підписання Меморандуму про спільну діяльність щодо надання безоплатної правової допомоги, метою якого є консолідація зусиль  , спрямованих на захист, дотримання та забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав і свобод громадян Крижанівської територіальної громади на безоплатну  правову допомогу.
Додатково під час заходу було повідомлено про Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України " Я_МАЮ_ПРАВО!".   
 
 
Переглядів: 1200