Виїзне спільне засідання

17 травня 2018 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації.

На розгляд було внесено 2 питання:
 
1. Про перспективи вирішення та стан забезпечення населення району якісною питною водою.
Інформував: Гринчишин Віктор Володимирович – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації.
 
2. Про безпечність та якість харчових продуктів та забезпечення санітарного і епідемічного благополуччя населення.
Інформувала: Чорна Алла Михайлівна – заступник начальника Хмільницького районного управління Головного управління Державної продовольчо-споживчої служби у Вінницькій області.
 
В ході виїзного засідання його учасники відвідали Пустовійтівську, Сальницьку та Скаржинецьку територіальні громади.
Члени Координаційної ради та колегії райдержадміністрації оглянули свердловину, що здійснює водопостачання у с. Пустовійти.
Сільський голова О.І.Чекотун ознайомила з етапами будівництва, відповіла на питання присутніх щодо вартості робіт, протяжності водогону, глибини свердловини та ін.
Перебуваючи у Сальницькій територіальній громаді, гості ознайомились з умовами побудови місцевого водогону. Не могли оминути своєю увагою учасники наради цілющу криницю Божої Матері. Сільський голова Л.І.Мар’євич провів екскурсію до животворного джерела та розповів легенду, пов’язану з його виникненням.
Пленарне спільне засідання відбулося у Скаржинецькому сільському Будинку культури, де гостей зустрічала сільський голова Л.В.Стрельчик разом із колективом сільської ради.
В ході засідання були розглянуті заплановані питання та надано слово Скаржинецькому сільському голові, яка теж долучилась до обговорення теми водогонів.
По завершенню наради учасники місцевої художньої самодіяльності представили кілька пісенних номерів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 861