Робочий візит в м. Хмільник

23 травня 2018 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій з робочим візитом відвідав м. Хмільник. У ході поїздки його супроводжував заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.

У м. Хмільнику їх зустріли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич та Хмільницький міський голова Сергій Редчик.
В рамках візиту голова облдержадміністрації із супроводжуючими його посадовими особами відвідав КУ «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги». Валерій Коровій спільно з керівниками району та міста завітали до кабінетів сімейних лікарів та поспілкувалися з працівниками центру.
Голова облдержадміністрації поцікавився процедурою укладання декларацій з пацієнтами, скільки на даний час підписано декларацій та скільки задекларовано дітей, адже, наразі, активно триває кампанія з обрання сімейного лікаря та педіатра.
В ході робочої поїздки не оминули увагою і реалізацію програми «Доступні ліки». Так, в Хмільницькому районі завдяки їй отримують ліки 7965 осіб, участь в програмі беруть 7 аптечних закладів.
Під час перебування у м. Хмільнику голова облдержадміністрації відвідав реабілітаційний центр учасників АТО та інших громадських організацій соціального спрямування.
Гості оглянули приміщення реабілітаційного центру і поспілкувалися з його відвідувачами та з головою Спілки учасників АТО в м. Хмільнику та в Хмільницькому районі Валентином Ковальським.
На сьогодні приміщення центру оснащене сучасним обладнанням, необхідним для фізичної та психологічної реабілітації.
Оглянувши заклад, Валерій Коровій дав високу оцінку проведеній роботі.
Перебуваючи в м. Хмільнику, голова облдержадміністрації завітав до КУ «Середня загальноосвітня школа №4» та відвідав міський парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.
На закінчення візиту в залі засідань Хмільницької міської ради відбулася нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста, у якій взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації В.Коровій, голова Хмільницької районної ради З.Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Є.Буткевич, Хмільницький міський голова С.Редчик.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1245