Міжнародний день захисту дітей


Дорогі діти! Шановні батьки!
Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Одним із найголовніших завдань районної влади є створення належних умов для повноцінного розвитку та нормального життя дітей. Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів нашого району, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. Ми хочемо, щоб із перших хвилин життя кожна дитина відчувала це.
 Зараз наша країна переживає важкі часи. Війна навчила нас по-новому сприймати слова «спокій» та «мир». Та саме діти надихають нас на боротьбу. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди. Хочеться, щоб наші нащадки зростали під мирним небом у любові і достатку. Щоб лунав на нашій землі дзвінкий дитячий сміх!
 
Дякую всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.
 
Любі дітки! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай удача буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!
 
З повагою,
голова районної ради                   Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 1063