Хмільницьке бюро правової допомоги

         05 червня працівниками відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Кустовецької сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді  забезпечено роботу мобільного пункту консультування, за юридичними консультаціями звернулися три жителі територіальної громади, серед яких два учасника АТО .

      По завершенню консультування, усім присутнім було надано рекламну продукцію з контактами бюро, буклети на тему : «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник».


___________________________________________________________

 
05 червня працівниками відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою з колективом та відвідувачами    КУ "Хмільницький РМЦ ПМСД"  ФП с. Рогинці  проведенно роз’яснювальну бесіду  щодо порядку отримання первинної та вторинної правової допомоги.
Детально презентовано правові послуги, які надає Хмільницьке бюро правової допомоги: правові консультації та роз’яснення, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, безоплатні послуги адвокатів зі складення процесуальних документів та представництва інтересів громадян в судах, поширення інформації про права і свободи громадян, способи їх реалізації та захисту, а також та інформаційні матеріали. 


___________________________________________________________

05 червня працівниками відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Кустовецької сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Петром Зеленим, Сніжаною Шевченко та Ліаною Сивак,    на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123 було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та  членами їх сімей.
Додатково під час заходу було повідомлено про Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!". 
Крім того, громадянам наголошено, що захистити свої права  можна, звернувшись до Хмільницького бюро правової допомоги, яке працює з понеділка по п'ятницю з 08-00 до 17-00, за адресою: Вінницька обл., м. Хмільник, вул. Літописна, 11 , тел.  2-07-67 або ж у   Козятинському місцевому центруі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який працює з понеділка по п'ятницю з 09-00 до 18-00, за адресою: Вінницька обл., м. Козятин, пров. Кондрацького, 1 А тел. (04342) 2-00-17, 2-02-07, гаряча лінія (0800)213103.   


___________________________________________________________

05 червня працівниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Петром Зеленим, Сніжаною Шевченко та Ліаною Сивак спільно з представниками  відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою  , здійснено  відвідування   сімей, які перебувають на контролі у зв’язку з неналежним виконанням батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей на територіях сіл Крижанівської, Великоострожоцької, Великомитницької   сільських рад.   
З батьками проведено профілактичні бесіди та роз’яснювальні роботи та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків.   

 
Переглядів: 776