Виїзне засідання Координаційної ради

12 червня 2018 року в м.Ладижин відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Зібрання відбулось на чолі з головою обласної Ради Анатолієм Олійником за участі голови облдержадміністрації Валерія Коровія, заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка, депутатів обласної Ради, представників профільних департаментів облдержадміністрації, голів районних рад, райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських голів та голів об’єднаних територіальних громад.

Хмільницький район на засіданні представляли заступник голови районної ради Анатолій Войцещук та голова районної державної адміністрації Євгеній Буткевич.
 
Присутні на Координаційній раді розглянули реалізацію в області державної політики в галузі фізичної культури та спорту і виконання заходів цільової соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту у Вінницькій області на  2016-2020 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року №49.
 
 
 
 
Детальніше...
Переглядів: 804