День медичного працівника


ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я!
Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Ви першими приходите на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагаєте боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. У ваших руках щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від вашого рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від вашої психологічної підтримки і  милосердя.
У наш час чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, а й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху медичних працівників сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам і всім, кому не байдужа наша земля. Героїчно виконуючи клятву Гіппократа, наші медики ризикують власним життям і нехтують особистим спокоєм.
 
Сердечно дякуємо за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших співгромадян, віру і надію, яку ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.
Низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро та увага, даровані людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!
 
Зі святом вас!
 
З повагою,
Голова районної ради                   Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 1267