День Конституції України


Шановні хмільничани!
Щиро вітаю вас із визначним національним святом – Днем Конституції України!
Прийняття 28 червня 1996 року Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю народу України жити у власній суверенній державі. Цей пам’ятний день відкрив перед нами шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни.

 
  Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі.
 
Світовий досвід свідчить, що найуспішніше розвивається та суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини. Саме вільна і відповідальна особа є головною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин – політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних.
 
Однак демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, адже, здобувши свободу більш ніж два десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними, у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором.
 
Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!
 
У цей урочистий день бажаю добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України!
 
Нехай це свято додає наснаги та впевненості у власних силах і в нашій спільній перемозі!
 
Слава Україні!
 
З повагою,
Голова районної ради                                        Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 699