Виїзне засідання госпітальної ради

14 вересня 2018 року у приміщенні КУ «Хмільницька ЦРЛ» відбулося виїзне засідання госпітальної ради Північного госпітального округу. 

У роботі засідання взяли участь голова госпітальної ради Північного госпітального округу Галина Якубович, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Микола Чикотун, Хмільницький міський голова Сергій Редчик.
Розпочалось засідання з вступного слова голови районної ради Зої Бонсевич, яка привітала присутніх на гостинній Хмільницькій землі та розповіла про особливості роботи КУ «Хмільницька ЦРЛ». 
Більш детально із структурою, кількісним складом персоналу, статистикою лікування різноманітних захворювань, станом народжуваності та смертності у районі, надходженням та використанням коштів ознайомив присутніх під час презентації лікарні головний лікар КУ «Хмільницька ЦРЛ» Василь Залецький.
Одразу після презентації  присутні мали змогу оглянути всі відділення та служби районної лікарні, поспілкуватись із завідуючими відділеннями лікарями-ординаторами та пацієнтами. 
На завершення у залі засідань ЦРЛ відбулося підведення підсумків. Голова госпітальної ради висловила задоволення станом справ у лікарні, позитивно оцінила ті зміни, які відбуваються та вказала на окремі недоліки, які необхідно усунути в подальшій роботі. 
Сподіваємось, що госпітальною радою буде прийняте рішення про надання КУ «Хмільницька ЦРЛ» статусу лікарні інтенсивного лікування першого типу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 904