День Українського козацтва

Шановні хмільничани!
Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника України — святом, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Це свято уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі.

День захисника України— свято усіх чоловіків та жінок, які захищають безпеку наших домівок,віддають свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.Низько вклоняємось сьогодні нашим захисникам, нашим героям за спокійний сон, можливість жити і ростити дітей та онуків.

БажаюВам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці. Головне, щоб не гриміли вибухи, не плакали наші матері, а наші діти жили в багатій і процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну! Мирного неба і благополуччя, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справіВам та вашим родинам!

 

Голова районної ради                                                                       З.Г.Бонсевич

Переглядів: 706