На гостини до Святого Миколая

19 грудня 2018 року Святий Миколай прийшов до дітей, які перебувають під опікою, дітей з прийомних сімей і дитячого будинку сімейного типу Хмільницького району.

Свято розпочалось словами вітання начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Костюк усім присутнім, особливо дітям, та щирою вдячністю опікунам і прийомним батькам. Перед початком святково-казкової програми теплими, щирими словами і святковим тортом привітали із святом всіх присутніх заступник  голови  Вінницької  обласної державної  адміністрації  Олександр  Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя  Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній  Буткевич, головний спеціаліст  відділу усиновлення та сімейних форм виховання служби у справах дітей Вінницької обласної державної адміністрації Боднар Таміла. Також теплими, щирими словами і новорічними подарунками усіх присутніх привітав помічник Народного депутата Юрчишина Петра Васильовича Павленко Василь Петрович.
 
Цьогоріч у перше в нашому районі діти  з двох родин отримали особливі подарунки, за рахунок субвенції з державного бюджету для районів було придбано житло для  Красільніка Віктора Сергійовича та Олійник Надії Сергіївни  у селі  Широка Гребля  і  Горбатюк  Марії  Петрівни та Горбатюка Михайла Петровича  у селі Соколова.
 
Нехай щастить Вам діти, у власному гніздечку.

 

Переглядів: 864