Дорога римо-католицька громадо Хмільниччини!


Дорога римо-католицька громадо Хмільниччини!

Від імені депутатського корпусу районної ради щиро вітаю Вас з великим християнським святом – Різдвом Ісуса Христа.

Різдво Христове – це свято,котрепринесло на землю спасіння.Вонозобов’язує нас до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави.      

У світлі Різдва Христового ми повинні прагнути відродити наші душі й серця у покаянні і всепрощенні. Це свято зцілює духовно, об’єднуючи в єдину могутню християнську родину, спонукає пройнятися духом різдвяної любові й будувати нове життя, дотримуючисьХристовихзаповідей і моралі.

У цей урочистий та святковий для кожного християнина час сердечно бажаємодобра і благополуччя, злагоди і любові Вашим родинам!

Хай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в Новий рік, а осяйна Різдвяна зоря об’єднає усіх  – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в серцях панує мир і спокій, а дитятко Ісус благословить кожну родину!

 Зичуміцного здоров'я, достатку, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі! Нехай всемогутній, преображаючий дух світлого Народження Христового запанує в наших серцях!

Христос народився! Славімо Його!

З повагою

Голова районної ради          Зоя Бонсевич

Переглядів: 869