Обговорення перспективного плану розвитку

26 грудня 2018 року в Пустовійтівській сільській раді відбулося розширене засідання виконкому сільської ради. Було підбито підсумки роботи за останні  три роки та обговорено перспективний план розвитку.

Участь у засіданні взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, члени виконкому сільської ради, активні жителі громади. 
 
В 2016 році в с.Пустовійти був встановлений меморіал воїнам другої світової війни (вартість становить 82 тис. грн..: 30 тис. грн.. – ПрАТ «Зернопродукт МХП», 15 ти. грн.. - орендатри, підприємці;8 тис. грн.. – населення, 29 тис. грн.. – з місцевого бюджету). Біля меморіалу було висаджено 16 туй, 20 кущів спіреї та 32 ялини.
 
В 2018 році на території парку в с.Пустовійти було висаджено 50 яблунь.
 
В 2016 році був встановлений ігровий майданчик біля Пустовійтівського дитячого садка «Світанок» завдяки перемозі в першому районному конкурсі проектів розвитку територіальних громад бюджет – 82 тис.грн.
 
В2017 році такий же дитячий майданчик за кошти місцевого бюджету був встановлений в с.Чернятинці.
 
Протягом 2016-2017 років проведено вуличне освітлення в селах Пустовійти та Зозулинці. В 2018 році був написаний проект на третій районний конкурс розвитку територіальних громад «Вуличне освітлення – не розкіш, а життєва необхідність» задля проведення освітлення в Чернятинцях, роботи заплановані на 2019 рік.
 
      Протягом 2017 року було побудовано новий водогін у селах Пустовійти та Зозулинці, протяжністю 16 км, то жителі сіл мають можливість пити чисту, джерельну воду(бюджет – 1550 тис. грн. : 880 тис. грн.. – кошти населення, 670 тис. грн.. – районний бюджет).
 
    Майже завершено капітальний ремонт спортивно-глядацької зали в Пустовійтівському сільському клубі. Ремонт зали зроблено за рахунок коштів обласних та районного проектів ( 14-й обласний проект «Здорова громада – майбутнє села» - бюджет 520227 грн., 15-й обласний конкурс «Рух – основа життя і здоров»я» - бюджет334867 грн., 2-й районний конкурс «Сільський клуб – осередок культурного життя громади» - бюджет 158111 грн. ).
 
Проведено ямковий ремонт доріг у с. Пустовійти – 1,9 км.,у с.Зозулинці – 1 км.
 
В наступних роках заплановано: провести вуличне освітлення в с.Чернятинці та в с.Зозулинцях по вулицях Набережна та  Миру.
 
Провести капітальний ремонт фойє в Пустовійтівському сільському клубі, замінити вікна в сільському клубі с.Пустовійти на метало-пластикові.
 
Провести  ямковий ремонт вулиць Бондарівка, Шкільна, Центральна в с.Чернятинці.
 
   Зробити капітальний ремонт пам’ятника воїнам Другої світової війни.
 
Закупити та встановити ігровий майданчик в с.Зозулинцях.
 
На території парку в с.Чернятинці та Пустовійти посадити яблуневий садок.
 
 
 
Переглядів: 891