Обговорення перспективного плану розвитку

26 грудня 2018 року в Голодьківській сільській раді відбулося розширене засідання виконкому. Було підбито підсумки роботи за останні три роки та обговорено перспективний план розвитку території на 2019-2021 роки.

Участь у засіданні взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, члени виконкому, активні місцеві жителі.
 
Було, зокрема, зазначено, що саме завдяки участі в 2016-2018 роках в обласних та районних конкурсах вирішено чимало вагомих питань життєдіяльності громади. Так, в обласному  конкурсі розвитку територіальних громад переміг проект «Зусилля об’єднали - техніку придбали» на придбання трактора. Загальна сума коштів – 440 000.00грн, наразі кошти виділені частково.
 
    В районному конкурсі розвитку територіальних громад перемогли проекти «Благоустрій кладовищ в с.Голодьки» , огорожа, загальна сума коштів – 81 300.00грн.; «Освітлення- безпека громади», вуличне освітлення в с.Стара Гута по вулиці Шевченка. Загальна сума коштів – 97 952.00грн.; «Красиве село – хороші дороги», підсипання дороги в с.Голодьки по вулиці Колісника.
 
  Враховуючи підсумки 2015-2018 років серед головних пріоритетів  соціально-економічного та культурного розвитку території Голодьківської сільської ради в 2019-2021  роках є :
 
поточний ремонт дороги  в селі Голодьки по вулицях Подільська, Миру, Чапаєва, Кармелюка, Польова.
в селі Стара Гута по вулицях Шевченка та Гагаріна.
продовжити роботу по освітленню вулиць у вечірній час в населених пунктах сільської ради, а саме:
в селі Голодьки - вулиця  Миру, вулиця Колісника, вулиця Кармелюка, в  селі Стара Гута–    вулиця Гагаріна
встановити дитячу площадку в с.Голодьки
упорядкувати територію пам’ятників та могили загиблих воїнів на території сіл сільської ради.
продовжити  поточний ремонт Голодьківського сільського клубу.
побудувати водогін в селі Голодьки.
організація захисних лісосмуг, озеленення територій господарств, торгівельних закладів;
озеленення вулиць села, висадка дерев, кущів, газонів та квітників;
 
        Як зазначив сільський голова Сергій Остапенко, питання поліпшення життєдіяльності громади вирішуватимуться  перш за все, виходячи з інтересів територіальної громади та її жителів, завдяки ініціативності та активної участі  кожного члена виконкому, кожного депутата сільської ради та й кожного громадянина.
 
Після активного обговорення перспективний план розвитку на 2019-2021 роки було обноголосно схвалено учасниками засідання.
 
 
 
Переглядів: 928