Вітання з Новим Роком!


Дорогі хмільничани!
Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас зі світлим, радісним, чарівним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє – з Новим роком.

 
Це свято має особливе значення, адже воно знаменує завершення старого року, в якому ми працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також - народження нового часу, нових сподівань. У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми рідними, близькими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи. 
 
На порозі нового року ми традиційно оцінюємо й аналізуємо пройдене, підсумовуємо прожите і зроблене. Хочу щиро подякувати всім, хто на цьому шляху залишив свій добрий творчий слід, хто своєю працею, цілеспрямованістю та патріотизмом звеличує рідний край.
 
Нехай новий 2019 рік стане сприятливим для втілення всіх благих починань. Бажаю усім нам, щоб рік прийдешній приніс стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.
 
Зичу усім міц¬ного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі та Божого благословення.
 
З Новим роком, шановна громадо!
 
З повагою
Голова районної ради                                Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 869