Загальні збори громадян села Лип’ятин

26 лютого 2019 року в сільському Будинку культури села Лип'ятин відбулися загальні збори громадян.

Участь у зустрічі взяли голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук, начальник відділу державних соціальних інспекторів управління соціальної та молодіжної політики райдержадміністрації Мечислав Яворський, головний спеціаліст Хмільницького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Хмільницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Тетяна Вторук, актив громади, жителі села. 

На початку роботи було переглянуто фільм "Вінниччина-2018. Є що сказати!".
 
Лип'ятинський сільський голова Петро Іщук проінформував присутніх про зроблену роботу у 2018 році та пріоритети на 2019 рік.
 
Начальник відділу державних соціальних інспекторів управління соціальної та молодіжної політики райдержадміністрації Мечислав Яворський розповів про новий механізм монетизації субсидій громадянам: вже з березня субсидіанти отримають "живі" гроші для оплати житлово-комунальних послуг. Пенсіонери - разом із пенсією, а інші громадяни на рахунки в Ощадбанку.
 
Головний спеціаліст Хмільницького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Хмільницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Тетяна Вторук розповіла про зміни в нарахуванні пенсій. Було, зокрема, зазначено, що 1 березня 2019 року відбудеться наступний етап підвищення пенсій, а надалі, вже щорічно, кожного 1 березня наступного року осучаснення пенсій буде проводитися автоматично. 
 
До учасників зібрання звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, заступник голови районної ради Анатолій Войцещук, які розповіли про соціально-економічний розвиток Хмільницького району у 2018 році
 
Підбив підсумки зустрічі сільський голова Петро Іщук. 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 922