Хмільницьке бюро правової допомоги

12 березня, працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  забезпечено роботу мобільного пункту консультування в Уланівській сільській бібліотеці.

За юридичною допомогою звернулось 2 громадянина, яким було надано 4 консультації.  По завершенню консультування, усім присутнім було надано  рекламну продукцію з контактами бюро, буклети на тему : «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник».
З бібліотекарями Уланівської сільської бібліотеки проведено інформаційну робочу зустріч  на тему: « Захист прав споживачів» . Обговорено основні норми Закону України « Про захист прав споживачів» .
Проведено вуличне інформування для жителів села Уланів .
Під час проведення даного заходу громадянам розповідали інформацію  на тему: «Я маю право голосу!». 
Метою проведення заходу стало поширення інформації щодо реалізації виборчого права, завданням -  підвищити рівень знань населення щодо виборчих прав громадян.
 
Додатково жителів та гостей міста було проінформовано про те, що таке безоплатна правова допомога, порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, інформували про останні зміни внесені до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.
Забезпечено роботу мобільного пункту консультування для відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку.  За юридичними консультаціями звернулось 3 громадянина, яким було надано  3 вичерпних  відповідей на їхні запинання. 
Проведено інформаційний захід  для  відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку на тему: «Захист прав споживачів»  Громадянам,  які перебували у даному закладі  надавалась інформація про права споживачів, а саме : дії споживача у  разі необхідності повернення неякісного товару, обважування, відмови у видачі чеку, неякісно наданих побутових послуг (хімчистки, ательє), незадовільного ремонту побутової техніки тощо.
 Споживач може звернутись до відділу Хмільницьке бюро правової допомоги та отримати консультацію, щодо дій і правил оформлення заяв, необхідних для захисту своїх прав.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1121