День пам’яті та примирення


Дорогі ветерани! Шановні земляки!
Від щирого серця вітаю кожного з вас з Днем пам'яті та примирення та з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Цей день об'єднує нас усіх у народ, який поважає святині рідної землі, героїзм фронтовиків і пам’ять про загиблих. Ми, українці, завжди прагнули й прагнемо тільки миру, адже кожна п'ядь нашої землі закривавлена кров’ю її героїв.

Український народ заплатив високу ціну за звільнення від нацистських загарбників. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Вічна їм пам’ять… Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни, відбудовували рідну країну, стали зразком і прикладом для виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління.
Сьогодні в Україні знову йдуть бойові дії, а кращі сини і дочки вимушені зі зброєю в руках відстоювати незалежність та територіальну цілісність своєї землі. Кожен із них, як і їхні діди           74 роки тому, є прикладом героїзму, високого патріотизму і безмежної любові до Батьківщини.
Впевнена, що українці зможуть вистояти, зберегти державу і мир, який ви, дорогі ветерани, вибороли для нас. Обов'язок нинішніх поколінь - бути гідними продовжувачами справи переможців.
Низько вклоняюся та висловлюю щиру вдячність ветеранам війни за їх величний бойовий і трудовий подвиг.
Бажаю кожному з вас миру й міцного здоров'я!
Нехай ваше життя не затьмарюють негаразди.
Нехай кожен день дарує радість, приносить тепло та любов рідних і близьких!
Зі святом вас!
 
З повагою
голова районної ради        З.Г.Бонсевич
Переглядів: 768