Міжнародний день захисту дітей


Дорогі діти! Шановні батьки!
У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це особливе, добре і радісне свято, свято нашої надії та любові. 

Разом з тим це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави.
Одним із приорітетних завдань влади є створення належних умов для повноцінного розвитку та життя дітей. Допомога багатодітним сім’ям, захист прав та інтересів маленьких наших громадян, поліпшення охорони здоров’я, освіти постійно знаходиться в центрі нашої уваги. Впевнена, що разом ми зробимо все від нас залежне для того, аби захистити наших дітей від гіркоти розчарувань та створити для них щасливий світ. Світ, у якому ніколи не буде жорстокості, сліз та страждань. Зігріймо їх теплом свого серця та батьківською ласкою, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!
 
Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх чадах високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність. Також дякую вихователям, педагогам, соціальним працівникам, які піклуються про дітей за щоденну натхненну працю. Слова особливої подяки людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.
 
А Вам, любі діти, бажаю щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Нехай всі ваші мрії здійсняться! 
 
З повагою,
голова районної ради          Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 2205