Рух до милосердя. Підсумки

1 червня 2019року з ініціативи Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування  відбулась благодійна акція «Рух до милосердя». 

Метою акції  було придбання протипролежневих матраців для людей з обмеженими фізичними можливостями, що проживають в Уланівському стаціонарному відділенні для постійного перебування.

Кінцевим етапом акції став велопробіг,  для привернення  уваги оточуючих до проблем здоров’я людини,  пов’язаних з малорухомим способом життя, за маршрутом Хмільник – село Широка Гребля «Заказник Сандрацький» - Хмільник.

6 червня 2019 року до Уланівського стаціонарного відділення для постійного перебування  були передані  три протипролежневі компресорні матраци,  придбані за кошти, що  зібрали  під час проведення акції. 
Участь у заході  взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови Хмільницької РДА Павло Горбатюк , Голова Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрій Шевченко, директор територіального центру соціального обслуговування Хмільницького району Вінницької області  Наталя Міськова.
 
До акції активно долучились депутати Хмільницької районної ради, працівники Хмільницької районної ради, працівники апарату Хмільницької районної державної адміністрації , голови територіальних громад району та небайдужі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 933