10 - річний ювілей сім’ї Лецьких

8 липня 2019 року в малому залі районного Будинку культури, у День родини, відбулося урочите святкування 10 - річного ювілею сім’ї Лецьких.

В липні  2009 року розпорядженням голови Хмільницької  райдержадміністрації було створено прийомну сім’ю Лецьких Валентини Владиславівни та Миколи Васильовича,  мешканців села Лозова Хмільницького району Вінницької області.
 
Сімейною традицією на відзначення свят, яка об’єднує всіх, несе позитивні емоції є приготування торта та різних смаколиків, яких у минулому житті дітей не було.
 
Діти та батьки приготували символічний, ексклюзивний родинний торт «Тепло родинного затишку», де кожний член щирої, радісної родини Лецьких надав  свій інгредієнт  до «рецепту» дитячого щастя, поділиться секретами 10 -  річного сімейного благополуччя.
 
Заступник голови районної ради Анатолій Войцещук та заступник голови районної державної адміністрації  Микола Чикотун  вручили Почесну грамоту райдержадміністрації і районної ради,  квіти та подарунки, висловили слова вдячності  батькам  та побажали всім дітям щастя, миру, добробуту їхній сім’ї.
 
Сім’ю вітали представники Лозівської громади: сільський голова Анатолій Мазур, директор школи, підприємці, сусіди, друзі.
 
З квітами та подарунками  родину Лецьких  від імені сім’ї Юрчишиних  привітав Василь Павленко.
 
Щирі слова привітання пролунали від начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Костюк та заступника директора Хмільницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сніжани Шевченко. Директор районного будинку культури Лариса Ковальчук висловила слова захоплення родиною, їх любов’ю до пісні та творчості.
 
 Поетичними рядками та піснями вітали родину представники сімейних форм виховання дітей, які діють на території району: дитячого будинку сімейного типу  Єфімових, прийомні сім’ї Поліщуків, Бригасів та Москаленків.
 
 По закінченні свята всі присутні поласували тортом від родини Лецьких.
 
 
 
 
 
Переглядів: 947