День захисника України


Шановні хмільничани!
Прийміть щирі вітання із Днем захисника України! Днем Українського козацтва та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!  

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли існувала загроза іноземного поневолення. Українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.
Саме тому 14 жовтня обрано для вшанування нинішніх захисників України. 
Цей день для усіх нас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. На Сході нашої держави триває збройний конфлікт, що вже сьогодні забрав життя тисяч кращих синів та доньок України.
 
Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто  висловлюю повагу і вдячність українським воїнам, нащадкам славних козаків, які вступили до лав  української армії, взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої держави. Нехай будуть почуті всі наші молитви про те, щоб українські солдати поверталися з нинішніх боїв живими та неушкодженими.  
 
Бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу. Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!
 
З повагою, 
голова Хмільницької районної ради        Зоя Бонсевич 
 
 
Переглядів: 1268