Виїзне спільне засідання

13 листопада 2019 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації в Порицькій територіальній громаді.

Учасники заходу ознайомились з історичним музеєм ім. Василя Порика. Екскурсію провела директор комунального закладу Маценко Тетяна Миколаївна.
 
Об 11:00 в залі бунку с.Порик розпочалось спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації, на якому були розглянуті наступні питання:
 
1. Про ведення реєстрації місця проживання.
Інформував: Качановецький П.П. - начальник Хмільницького районного відділу управління Державної міграційної служби у Вінницькій області
 
2. Про стан виконання районного та місцевих бюджетів за 9 місяців 2019 року та про особливості формування бюджетів на 2020 рік.
Інформувала: Орловська Наталія Миколаївна – начальник фінансового управління Хмільницької районної державної адміністрації
 
3.Про збереження та відродження історико-культурної спадщини Хмільницького району.
Інформувала: Крамар Ліля Володимирівна – спеціаліст відділу культури та туризму Хмільницької районної державної адміністрації.
 
В ході засідання були розглянуті заплановані питання та надано слово Порицькому сільському голові Криницькому Олександру Олександровичу.
 
По завершенню наради учасники місцевої художньої самодіяльності представили кілька пісенних номерів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1014