День місцевого самоврядування


Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати рад всіх рівнів!
Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування – святом, яке хочеться назвати всенародним, бо причетні до нього всі, хто наділений правом обирати і бути обраним, носити звання посадової особи місцевого самоврядування.

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.
Це професійне свято засвідчує ту високу  роль, яку виконують органи публічної влади в житті окремої громади, району, області, всієї держави..
Сьогодні органи місцевого самоврядування реально втілюють в життя принципи і повноваження влади на місцях, бачать її сильні і слабкі сторони, розуміють свою відповідальність і основне призначення. 
Не є виключенням і Хмільницька районна рада, діяльність якої є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб мешканців Хмільницького району. 
Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Хмільниччині розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. 
Саме на це спрямована робота працівників органів місцевого самоврядування.
  Щиро дякую їм за те, що демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність та небайдужість.
     Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід діяльності в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.
Основний тягар повсякденних турбот лягає на плечі сільських голів, які несуть відповідальність за стан справ перед своїми виборцями. Завдяки своїй компетентності, мудрості, відповідальності вони успішно діють на благо громад. Пліч-о-пліч з сільськими  головами працюють секретарі рад, надійні помічники та однодумці. 
Щирої вдячності і поваги за невтомну працю заслуговують депутати. Це люди, які мають вагомий авторитет у трудових колективах, серед виборців, постійно дбають про їх інтереси. Вони сумлінно виконують свої депутатські і службові обов'язки, по-справжньому піклуючись про відродження села, розсудливо і мудро приймають рішення, виходячи з власного життєвого досвіду і професійної майстерності.
У цей святковий день не можу оминути увагою і наших колег з Хмільницької та Жданівської об’єднаних територіальних громад. Хочу побажати громадам процвітання, впевнено крокувати єдино вірним обраним шляхом, а працівникам та депутатам їх органів місцевого самоврядування натхненної, творчої праці, спрямованої на подальший розвиток цих громад.
Бажаю усім працівникам місцевого самоврядування міцного здоров'я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні!
Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.
Зі святом вас, шановні колеги!
 
 
З повагою
Голова районної ради                         Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 843