З Новим 2020 роком!


Шановні жителі Хмільниччини,  дорогі земляки!
Від імені депутатського корпусу та від себе особисто щиро і сердечно вітаю вас з Новим 2020 роком!

Цього свята з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Воно сповнене надій, дарує нам радість, гарний настрій, несе в кожну родину святковий затишок і любов! Адже всі ми, незалежно від віку, хочемо вірити в те, що дива трапляються, особливо під Новий рік.
Зустрічаючи рік прийдешній, ми за традицією з вдячністю згадуємо рік, який минув. Адже були в ньому досягнення й перемоги, серйозні виклики часу й проблеми, вирішення яких зробило нас сильнішими й мудрішими. При цьому добре розуміємо, що рік складається з багатьох трудових буднів, і чи добрим спогадом залишаться вони в пам’яті, залежить від кожного з нас – від ставлення до роботи, власного життя й світу в цілому.
Рік, що минає приніс нам багато різних подій. Для кожного він запам'ятається чимось своїм, а в історію нашого району  він  увійде, як рік напруженої, плідної роботи та прийняття відповідальних рішень.
Дякую усім за розуміння, за працю, за активну участь в житті району, за віру, що ми разом зможемо багато досягти та ще більше зробити.
Ми входимо в Новий рік зі сподіваннями на настання довгожданого миру в Україні, бажанням жити краще, з вірою, що ці надії справдяться, адже звикли докладати всіх зусиль для втілення в життя задуманого. Нехай прийдешній 2020 рік стане для всіх часом нових досягнень, добрих новин, благополуччя та зміцнить віру в майбутнє, принесе кожній родині сімейний затишок, щастя, достаток, здоров’я, здійснення планів, мрій і сподівань!
Всього самого доброго вам і вашим близьким!
          Щасливого вам Нового року!
 
З повагою
Голова районної ради                         Зоя Бонсевич
Переглядів: 929