Хмільницьке бюро правової допомоги інформує

15 січня працівниками Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Олександром Шмалем  проведено виїзний прийом громадян в Уланівській територіальній громаді.

Протягом дня жителі територіальної громади мали можливість безкоштовно отримати юридичні консультації та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.
Вже традиційно мобільний пункт консультування діяв в приміщенні Уланівської сільської бібліотеки. Основні питання з якими звертались жителі територіальної громади стосувались оформлення спадщини, присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам, легальне працевлаштування, вирішення сімейних питань тощо.
Проведено інформування відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку. Громадянам,  які перебували у даному закладі  надавалась інформація про те, що таке безоплатна правова допомога, порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги.
Забезпечено роботу мобільного пункту консультування для відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку.  За юридичними консультаціями звернулось 2  громадянина, яким було надано  2  вичерпні  відповіді на їхні запинання. 
Проведено захід для громадян, які знаходяться під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницького району — Уланівське стаціонарне відділення.
Громадян, які перебувають у відділенні, ознайомили із системою безоплатної правової допомоги.
Проведено вуличне інформування жителів с. Уланів. 
Учасники вуличної акції дізналися про функціонування на території   Хмільницького району Бюро правової допомоги, його основні функції та завдання, про порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, а також щодо можливості скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 937