Загальні збори ВОАОМС

28 січня 2020 року у м.Вінниця відбулися Загальні збори уповноважених представників – членів Асоціації органів місцевого самоврядування.

У роботі взяли участь голова облдержадміністрації Владислав Скальський, перший заступник голови Асоціації, секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, голова постійної комісії обласної Ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм Геннадій Мазур, голова постійної комісії обласної Ради з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва Олександр Крученюк, члени Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, директори департаментів облдержадміністрації, представники громадських організацій, а також партнери Асоціації.
 
На загальні збори прибули 274 особи із 479 представників органів місцевого самоврядування Вінницької області, котрі є членами Асоціації.
 
Під час загальних зборів Секретаріат ВОАОМС  прозвітував про виконану роботу 2019 року та окреслив напрями, плани і завдання  на 2020 рік. Зокрема, завідувачка Центру комунікації, зовнішніх зв’язків та залучення грантових ресурсів Ольга Олійник розповіла про комунікації, проєктний менеджмент, міжнародне партнерство Асоціації та поширення позитивного досвіду розвитку територіальних громад.
 
Завідувачка Центру організаційно-правової роботи, розвитку інвестиційної спроможності та використання внутрішніх ресурсів Світлана Буяльська прозвітувала про роботу 2019 року. 
 
Про баланс та бюджет обласної Асоціації органів місцевого самоврядування доповіла голова ревізійної комісії Зоя Бонсевич.
 
Анатолій Олійник також повідомив про те, що на область та обласну Асоціацію зокрема чекає трансформація: з 479 членів Асоціації залишаться близько семи десятків у форматі об’єднаних територіальних громад.
 
Детальніше: https://vinrada.gov.ua
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1072