31-а річниця виведення військ із Афганістану

15 лютого 2020 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ із Афганістану в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та виступ Вінницького вокально-інструментального гурту «Перевал». 

До слова були запрошені депутат Вінницької обласної ради Олександр Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Максим Мазурик, заступник Хмільницького міського голови Андрій Сташко, помічник-консультант Народного депутата Петра Юрчишина Андрій Барабан, голова Хмільницького земляцтва на Вінниччині Василь Федоришин.
 
Найактивнішим членам спілки ветеранів війни в Афганістані були вручені подяки районної державної адміністрації та районної ради, а рідним загиблих воїнів грошову допомогу.
 
Усі присутні вшанували пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій в Афганістані хвилиною мовчання.
 
Після урочистої частини усі бажаючі поклали квіти до стелли Героїв "Небесної сотні" та Воїнів АТО, пам'ятника матері, меморіалу загиблим у Другій світовій війні та до пам'ятника загиблим у війні в Афганістані. 
 
Біля пам'ятника отцем Іваном було проведено поминальну молитву за загиблими військовими.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 694