Терцентр соціального обслуговування

На обслуговуванні територіального центру соціального обслуговування Хмільницького району перебуває 537 одиноких, одиноко проживаючих, осіб з інвалідністю та малозабезпечених, непрацездатних жителів сіл району, яким 60 соціальних робітників надають і під час карантину надають різні соціальні послуги.

Наразі в телефонному режимі актуалізовано контакти отримувачів соціальних послуг по догляду вдома з метою щоденного моніторингу потреби в харчових продуктах, лікарських засобах, тощо.

Міністерством соціальної політики спільно з мережею продуктових магазинів АТБ з 3 квітня 2020 року проводиться видача продуктових наборів. Силами територіального центру при тісній співпраці з районною владою і активній участі сільських голів було успішно організовано доставку продуктових наборів до кожного отримувача соціальних послуг.
 
Згідно рішення районної комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмільницької райдержадміністрації №23 від 05.04.2020р. у період карантину проводяться відповідні заходи по забезпеченню одиноких, непрацездатних громадян усім необхідним і їхньої безпеки. 
 
В Уланівському стаціонарному відділенні для постійного проживання призупинено проведення особистих прийомів громадян,  заборонено відвідування осіб, які проживають в стаціонарному відділенні, в приміщенні постійно проводиться прибирання з дезінфікуючими засобами.  Заклад забезпечено продуктами харчування на найближчий час. Також у відділенні є в необхідній кількості дезінфікуючі засоби, кварцеві лампи, медичні маски, гумові рукавички.
 
Виконання усіх заходів до закінчення карантину перебуває на постійному контролі територіального центру соціального обслуговування.
 
За інформацією територіального центру соціального обслуговування Хмільницького району
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 741