75-та річниця Перемоги


Дорогі ветерани! Шановні земляки!
Щиро вітаю вас із Днем пам’яті та примирення та 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

9 Травня це – особливе свято. День Перемоги завжди буде для нас уособленням непохитної стійкості та величі духу нашого народу.
У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. 
 
У роки боротьби з нацизмом, люди показали приклади героїзму та відданості своїй Батьківщині. Це було на фронті, коли воїни безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям. Це було в тилу, коли жінки та підлітки, не зважаючи на труднощі, забезпечували фронт всім необхідним, зберігали економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах. Подвиг тих років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь.
 
На жаль, зазіхання агресора на українську землю знову відновилися, але вже з боку східного сусіда.
Сьогодні як і колись у 40-х роках, наші найкращі патріоти мужньо захищають цілісність кордонів, незалежність та суверенітет української держави.
 
Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих українців, які не повернулися з війни, віддавши своє життя за наше з вами щасливе майбутнє.
Світла пам’ять кожному воїну, хто у той  час звільнив світ від фашизму. Світла пам’ять кожному патріоту, який у наш час загинув за незалежність України.
 
Доземний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другої світової війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та відданості своїй країні!
 
Від імені депутатського корпусу районної ради, від себе особисто, дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних, щасливих днів.
 
З повагою
Голова районної ради          З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 797