Засідання колегії ОДА

16 червня 2020 року під головування голови ОДА Владислава Скальського відбулось засідання колегії щодо підсумків соціально-економічного розвитку області за 5 місяців 2020 року в режимі онлайн.

Окрім присутніх у залі до колегії долучились онлайн ще понад 100 учасників з усієї області, серед яких очільники районів, міські голови міст обласного значення та голови об’єднаних територіальних громад.
 
Розпочалось засідання із вручення державних нагород та відзнак.
 
Загалом на засіданні заслуховувались звіти очільників департаментів ОДА: охорони здоров’я, соціальної та молодіжної політики та освіти і науки.
 
Зокрема директор департаменту охорони здоров’я Людмила Грабович звітувала про роботу медичних закладів області в умовах карантину щодо запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.
 
Про роботу галузі соціальної сфери в умовах карантину інформував заступник директора департаменту соціальноїх та молодіжної політики ОДА Олександр Мельник.
 
Щодо стану формування опорних шкіл у Вінницькій області детально розповів в.о. директора Департаменту освіти і науки Володимир Буняк.
 
Звітував в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Олег Мартинюк.
 
 
Переглядів: 594