Локальний туризм в умовах сьогодення

1 липня 2020 року за ініціативи Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, відбувся вебінар на тему: «Локальний туризм в умовах сьогодення: можливості та особливості». Участь в ньому взяли голови територіальних громад Вінниччини та представники структурних підрозділів громад, які відповідають за розвиток туризму на своїй території.

Вітаючи учасників семінару Володимир Репей, перший заступник керівника Секретаріату ВОАОМС, зазначив, що сьогодні велика увага звертається на розвиток туристичної галузі, а тому слід всім докласти зусиль для вдосконалення інфраструктури Вінниччини, привабливості історичних об’єктів, втілення в життя інноваційних форм роботи з туристом тощо.
 
Заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації – начальник управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків  Вега Кулявець наголосила на важливості популяризації сільського зеленого туризму та координації цієї роботи в межах області. 
 
Юридичні аспекти створення умов для розвитку туристичного бізнесу в громадах прокоментувала юрисконсульт ВОАОМС Олена Лісовська.
 
Про те, як потрібно громадам співпрацювати з туристичними операторами, розповіла Ірина Басенко, піарменеджерка ТК «Бідняжка». Пані Ірина ще раз підкреслила важливість комплексного підходу до розвитку туристичної галуззі, та розповіла про роботу над «Локальним довідником», – збірником туристичних надбань Вінниччини.
 
Вікторія Захарчук, головний спеціаліст Центру комунікації, зовнішніх зв’язків та залучення грантових ресурсів ознайомила учасників із особливостями роботи з мешканцями як першою чергою туристів та головних промоутерів туристичних продуктів.
 
Про міжмуніципальне співробітництво у сфері туризму розповів  Сергій Підмогильний, координатор з розвитку мережі Greenways в Україні.
 
http://sg.vn.ua
 
 
 
Переглядів: 917