Дорогі випускники

Дорогі випускники!
Ось і прийшов час прощатися зі школою, іспити завершені, позаду залишаться уроки за шкільними партами. Cьогодні – хвилюючий, водночас радісний і сумний день – день прощання і нових очікувань, добрих надій і яскравих посмішок. Вітаю вас з Випускним і хочу побажати не боятися майбутніх змін і сміливо йти назустріч своїм мріям! 

Сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Тут вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! Я бажаю вам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали вам такий важливий поштовх у життя, подарувавши найцінніше та найважливіше – часточку власної душі. 
 
Щиро бажаю вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, адже від цього залежить ваше майбутнє. Нехай старт у доросле життя буде радісним, а подальший ваш шлях буде ознаменований щастям і радістю. Удачі вам, нових досягнень і успіхів у дорослому житті!
 
З повагою
Голова районної ради                            Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 539