Привітання з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Шановні жителі Хмільницького району!

Щиро вітаю Вас із найбільшими святами нашої держави – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Цьогоріч, наша країна відзначає 29-річчя свої Незалежності.

Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея. До цієї славетної дати йшло багато поколінь наших предків, які відважно та невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. На жаль і сьогодні доводиться нам відстоювати  суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Маємо гідно пережити ці важкі часи і в єднанні, ціною спільних зусиль захистити Незалежність, наше право бути повноцінними господарями на своїй українській землі.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

Нехай ці свята вселяють надію на краще майбутнє, додадуть сили і наснаги у досягненні великої мети – розквіту нашої Батьківщини.

Від себе особисто та  від усього депутатського корпусу районної ради зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, щедрої долі, невичерпного оптимізму, любові та добробуту в кожному домі!

Зі святом вас!

З Днем Незалежності України!

 

З повагою,

Голова районної ради                                          Зоя Бонсевич

Переглядів: 644