День вчителя


Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня вчителя. 

Відзначення Дня вчителя вже давно стало знаком всенародної шани та вдячності до тих, хто супроводжує  дитину на її життєвому шляху, відкриває  захоплюючий світ знань, допомагає  мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.
 
Один мудрець сказав: «У світі є одна професія – учитель, А всі решта професій – від учителя». Праця справжнього вчителя – це творчість, переплетена з любов’ю, що потребує величезної віддачі і веде до найблагороднішої мети – творення Людини.
 
Щира подяка вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.
 
Навіть випускаючи своїх учнів у велике життя, ви назавжди залишаєтесь з ними, і ваша наука, ваш досвід, ваша любов підтримують цілком дорослих вже людей протягом усього життя.
 
Бажаю вам, дорогі освітяни, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення і людської шани. Нехай у всіх починаннях вас супроводжує успіх.
 
Окремі слова вдячності вам, шановні ветерани! Ваша мудрість та жертовніст зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання вчителя – провідника вічних людських цінностей.
Дорогі педагоги, вітаючи вас у цей святковий день, хочу побажати, щоб міцне здоров’я було підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок ставав шедевром педагогічної майстерності. Нехай засіяні вами лани заколосяться щедрим врожаєм, а зерна вашої турботи проростуть глибокою вдячністю і любов’ю вихованців.
 
Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!
 
З повагою
Голова районної ради                                                            Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 533