Зустріч до Дня захисника України

13 жовтня 2020 року, напередодні державного свята Дня захисника України в залі засідань Хмільницької райдержадмінстрації відбулася зустріч керівництва району з членами сімей загиблих в зоні АТО/ООС, учасниками АТО/ООС.

Голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич і голова Хмільницької районної державної адміністрації Максим Мазурик привітали з Днем захисника України учасників АТО/ООС та передали їм Почесні грамоти облдержадміністрації і обласної Ради та грошову винагороду.
 
"Ми вшановуємо мужність і героїзм  захисників незалежності та територіальної цілісності України. Щира вдячність усім військовослужбовцям, які захищають мир в нашій державі", -  сказав голова райдержадміністрації Максим Мазурик. 
 
"Нехай свята Покрова Пресвятої Богородиці захищає, підтримує і оберігає наших захисників, військовослужбовців і їхні родини", - зазначила голова районної ради Зоя Бонсевич. 
 
Членам сімей загиблих керівники району висловили теплі та щирі слова співчуття і підтримки та вручили сертифікати на 5 тис. грн..
 
Заступник військового комісара Хмільницького об'єднаного районного військового комісаріату Олег Прокопович вручив Почесні відзнаки та посвідчення за поранення в зоні ООС військовослужбовцям. 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 522