З Днем місцевого самоврядування


Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад! Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

 
Сьогодні органи місцевого самоврядування реально втілюють в життя принципи і повноваження влади на місцях, бачать її сильні і слабкі сторони, розуміють свою відповідальність і основне призначення. 
Цьогорічні вибори до місцевих рад були проведені за новими адміністративно-територіальним устроєм та Виборчим кодексом, що дало змогу обрати до районної ради 8 скликання найдостойніших.
 
Високий професійний рівень депутатського корпусу цього скликання засвідчує присутність в районній раді керівників підприємств, установ, організацій, представників охорони здоров’я, освіти, культури, бізнесу.
На мою думку, саме сьогодні, в період реформ в нашій країні, вагомо і авторитетно має звучати зважене слово депутатського корпусу, кожного депутата та посадової особи місцевого самоврядування.
 
Основний тягар повсякденних турбот лягає на плечі голів громад, які несуть відповідальність за стан справ перед своїми виборцями. Переконаний, що завдяки своїй компетентності, мудрості, відповідальності вони успішно діятимуть на їх благо. 
Бажаю усім працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров'я, добробуту й злагоди у родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні!
 
 
З повагою
Голова районної ради                         Юрій СЛАБЧУК
 
Переглядів: 527