Пам’ятне віче "Герої не вмирають"

      Сьогодні, 20 лютого, в Хмільнику біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбулося загальноміське пам’ятне віче «Герої не вмирають!». Участь у скорботному заході взяли заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець, голова Хмільницької РДА Богдан Кузнец, заступник міського голови Сергій Редчик, представники районної ради, громадських організацій, учасники АТО/ООС, волонтери, місцеві засоби масової інформації.

      На початку заходу настоятель храму святих Петра і Павла Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Іван Пукас здійснив поминальну літургію за загиблими Героями Небесної Сотні, загиблими в зоні проведення антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил на сході України.

      Учасники зібрання вшанували пам`ять загиблих на Майдані та військовослужбовців на сході України хвилиною мовчання. Усі бажаючі поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та до пам’ятного знаку на честь загиблих земляків в зоні проведення АТО/ООС на сході України.
       На знак світлої і вічної пам’яті про Героїв було запалено лампадки.
     
Переглядів: 400