Призовна кампанія 2021

     1 квітня відбувся черговий етап весняної призовної кампанії 2021 року – засідання призовної районної комісії та урочисті проводи до лав Збройних Сил України перших строковиків – юнаків з Хмільницької, Війтівецької та Уланівської громад.

     Цього теплого весняного дня, аби привітати хлопців із відповідальною та почесною у їхньому житті місією, прийшли заступники місцевого керівництва та представники громад.

     З вітальними словами та найкращими побажаннями до призовників звернулисязаступник голови районної ради Василь Карпінець,заступник голови районної державної адміністрації Сергій Чабан, заступник міського голови Андрій Сташко.

     Протоієрей Іван Пукас поблагословив хлопців у дорогу, на щасливе та гідне несення служби в армії, побажав з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

     Цьогоріч урочистості минули не так, як завжди, адже в зв’язку з карантинними обмеженнями захід змушені були організувати в стислому форматі, та з найменшою кількістю присутніх.

      

Переглядів: 440