162 проєкта потрапило до фінального відбору

     Дирекція конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» проаналізувала подані громадами проєкти на відповідність технічним вимогам та комплектності. За результатами відбору до фінального етапу потрапило 162 проєкта. 

    - Всього на конкурс громади Вінниччини подали 212 проєктів, в тому числі й проєкт Хмільницької районної ради "Благоустрій будівлі сьогодні - акумулює можливості для розвитку громади у майбутньому".  Із них 50 проєктів не пройшли до наступного етапу відбору, адже були не досить ретельно підготовлені. Зокрема, не було надано всього пакету документів, цілі не відповідали визначеним Положенням про конкурс, - прокоментував голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Водночас немає жодної громади, яка б не подала на конкурс щонайменше один проєкт, котрий повністю відповідає вимогам конкурсу. Це свідчить про те, що громади не збираються сидіти склавши руки - вони використовують кожну можливість для позитивних змін. 

     Протягом травня експертна рада визначить переможців Конкурсу та ухвалить рішення про фінансування проєктів.  

    Нагадаємо, що подача заяв на конкурс обласної Ради «Комфортні громади» завершилася 26 березня. Найбільше проєктів було подано за напрямом «Сучасна громада», також чимало проєктів громади розробили за напрямами: «Безпечна громада», «Здоров’я жителів громади» та «Культурний розвиток громади».
       Мета конкурсу - відбір проєктів розвитку територіальних громад, які фінансуються коштом обласного бюджету. Бюджет - складає 20 млн грн.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/do-finalnogo-etapu-konkursu-komfortni-gromadi-vidibrano-162-proekta.htm

Переглядів: 391