Калинівському технологічному коледжу - 50!

     На свято до викладачів та студентів Калинівського технологічного коледжу завітало багато гостей – представники влади, військові, колеги, друзі та колишні випускники.
  17 червня Калинівський технологічний коледж відсвяткував своє п’ятдесятиліття. В урочистих заходах, що відбулися в актовій залі навчального закладу взяли участь керуючий справами виконавчого апарату Хмільницької районної ради Євгеній Буткевич та заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Богдан Зубчик.

     Вони привітали учасників заходу з ювілеєм навчального закладу, побажали подальшого успішного розвитку, талановитих і вдячних вихованців. За сумлінну працю, професіоналізм і вагомий внесок у виховання молоді, а також з нагоди 50-річчя коледжу Євгеній Буткевичі Богдан Зубчик вручили представникам колективу Почесні грамоти, сертифікати на отримання грошової винагороди та квіти.

     За п'ятдесят років діяльності цього навчального закладу тисячі кваліфікованих спеціалістів вийшли з його стін. Важливо, що всупереч усім труднощам, навчальний заклад розвивається. Сьогодні у його стінах облаштовані сучасні аудиторії, майстерні, лабораторії, мають у коледжі  актовий та спортивний зали, музейні кімнати. Та найвагомішим підсумком п'ятдесятилітньої діяльності навчального закладу є його вихованці, професіонали своєї справи, які пам'ятають про коледж і пишаються, що тут навчалися, а багато хто повернувся сюди вже викладачами.

         

Переглядів: 391