У Війтівцях відкрили поліцейську станцію

     Заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець взяв участь в урочистому відкритті першої у Хмільницькому районі поліцейської станції. Василь Дмитрович привітав Війтівецьку громаду з такою визначною подією та передав подарунок для станції поліції.
    Станцію у Війтівцях відкрито 18 червня на виконання державної програми "Дільничий офіцер громади". Між Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області та Війтівецькою територіальною громадою був підписаний меморандум про співпрацю та партнерство, тож тепер Війтівецька громада матиме власного дільничного офіцера, який працюватиме у громаді відповідно до вказаної державної програми та забезпечуватиме виконання всього спектру службових повноважень сектору превенції Національної поліції.

     Начальник Хмільницького районного відділу поліції, капітан поліції Валерій Романюк привітав громаду із цією важливою подією, подякував сільському голові та сільській раді за розуміння та виказав надію на подальшу плідну співпрацю. З нагоди відзначення Дня дільничого офіцера поліції кращим дільничим було вручено подяки сільської ради та районного відділу поліції.

         

Переглядів: 284