Піснею і короваєм Незалежність зустрічаєм

     14 серпня в селі Уладівське відбувся фестиваль української пісні та щедрої спасівської господи «Піснею і короваєм Незалежність зустрічаєм», присвячений 30 річниці Незалежності України.
     З прийдешнім святом Днем Незалежності та святом Маковія учасників фестивалю та глядачів привітали  голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук та господарі свята – депутат Калинівської міської ради Олександр Носов та виконуюча обов'язки старости Уладівського старостинського округу Тетяна Носова. А святкового настрою додав духовий оркестр військової частини 3028 Національної гвардії України.

     Кожна громада постаралася на славу, адже кожна світлиця мала свою родзинку – прославляла свою громаду, її талановитих мешканців та вправних майстринь, які понапікали на свято різних смаколиків, прикрасили свої столи виробами рукоділля та щедрим цьогорічним урожаєм садків та полів.

     Багатими були не лише світлиці, а й концертна програма фестивалю. Кожен колектив, який вийшов на імпровізовану сцену, потішив глядачів своїми піснями та виступами.

     А завершилось свято смачними шашликом та юшкою, якими господарі фестивалю пригостили гостей.

                

Переглядів: 298